Garage Deboo: verkoop en herstelling van Fiat, Lancia, Jeep en Alfa Romeo

Perfecte plaats om uw Alfa Romeo of Jeep te kopen

Een nieuwe auto kopen, dat doet u het best bij Marc Deboo in Brugge. Met meer dan veertig jaar ervaring is Garage Deboo uitgegroeid tot dé referentie in de ruime regio. Een oerdegelijke Fiat, een stijlvolle Lancia, een blitse Alfa Romeo: u voelt én ruikt de lak van alle Italiaanse topmodellen zodra u binnenstapt in de vernieuwde toonzaal. Ook een echte Jeep of een Fiat-bedrijfswagen vindt u bij ons. En u krijgt vrijblijvend raad en advies van het gespecialiseerde team.

Uw garagist voor Lancia en Fiat

Ook een Fiat, Lancia of Alfa Romeo heeft af en toe onderhoud nodig. Daarvoor bent u nergens beter af dan bij garagist Marc Deboo. Uw auto krijgt de beste zorg in zijn uitstekend uitgeruste werkplaats. Mecaniciens Geert, Johan, Ronny en Maxim scholen zich voortdurend bij en beschikken over hoogtechnologisch materiaal voor onderhoud en herstelling. Zo rijdt u snel weer buiten met uw auto in perfecte staat. En raakt u vlot voorbij de technische keuring.

Carrosserie en wisselstukken

Een team van specialisten, dat is de grootste troef van Garage Deboo. Zaakvoerder Marc vertrouwt uw auto toe aan bedreven medewerkers. Met een bluts of een deuk wendt u zich tot carrossiers Wim en Bjorn. Voor een accessoire of wisselstuk kunt u terecht bij Luc. En in de toonzaal heeft iedere medewerker zijn eigen modellen, die hij tot in detail kent. U wordt dus gegarandeerd goed geholpen.

 

Kom naar Garage Deboo en maak kennis met Italiaanse klasse.